Δεν παίζει με Νορβηγία ο Ρούνεϊ

Ένας τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία, θα κοστίσει τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ στη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Νορβηγία, στις 26 Μαΐου.

Ένας τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία, θα κοστίσει τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ στη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Νορβηγία, στις 26 Μαΐου. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νοιώθει ενοχλήσεις στο πόδι γι΄ αυτό ο νέος εκλέκτορας των «Τριών Λιονταριών», Ρόι Χότζσον, προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής.
«Δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Νορβηγία. Θα είναι στη διάθεσή μου για το δεύτερο φιλικό, αλλά δεν γνωρίζω από τώρα αν θα τον χρησιμοποιήσω», δήλωσε ο κ. Χότζσον και συμπλήρωσε: «Δεν θα ταξιδέψει μαζί μας στο Όσλο, αλλά θα ενσωματωθεί στην εθνική μαζί με τους παίκτες που έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, στις 29 Μαΐου».
Η Αγγλία μετέχει στο Δ΄ όμιλο του Euro 2012, που θα φιλοξενηθεί στην Ουκρανία και στον οποίο μετέχουν η διοργανώτρια χώρα, η Γαλλία και η Σουηδία. Υπενθυμίζεται ότι ο άσος της Γιουνάιτεντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις δύο πρώτες αγωνιστικές, επειδή είναι τιμωρημένος από την UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.