Τεστ με έξι γκολ για την Βασιλεία

Η Βασιλεία, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε εύκολα με σκορ 6-1 την Ράπερσβιλ Γόνα, ομάδα της 3ης κατηγορίας και νίκησε με 6-1.

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έστω και χωρίς κάποια βασικά της στελέχη έδωσε η Βασιλεία σήμερα στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της στην Ελβετία.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε εύκολα με σκορ 6-1 την Ράπερσβιλ Γόνα, ομάδα της 3ης κατηγορίας (Τσάλεντζ Λιγκ).

Το ματς έγινε στο βοηθητικό του Σαντ Γιάκομπ Παρκ και σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας σε αυτό το «ξεμούδιασμα» άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Ραφαέλ Βίκι.
Συνολικά σε αυτό το ματς η Βασιλεία χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές.

Η είδηση είναι πως ένας εξ αυτών ο νεαρός αμυντικός Κωσταντίνος Δημητρίου ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης άφησε καλές εντυπώσεις κι ο προπονητής Βικί έδωσε την συγκατάθεσή του προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της Βασιλείας!

Στο ματς το σκορ άνοιξαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με τον Τουρκές μόλις στο 3ο λεπτό. Αμέσως μετά ισοφάρισε ο Οκαφόρ. Στο 6ο λεπτό ο Κάμπο έκανε το 2-1 για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Αγιέτι (23’), Στόκερ (33’), Πουλουλού (63’) και Ομπερλίν (70’)

Βασιλεία :
Ομλίν (46’ Σινιόρ), Τσάκα (46’ Στάμπιλε), Φρέϊ (61’ Δημητρίου), Μπαλάντα (61’ Κάϊζερ), Πετρέτα, Κουζμάνοβιτς (46’ Ομπερλίν), Τζούφι (61’ Ριβιός), Στόκερ, Κάμπο (61’ Μπισλίμι), Οκαφόρ (46’ Μπούα), Αγιέτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.