Πορτογαλία… έξι αστέρων

Η Πορτογαλία συνέτριψε με 6-2 τη Βοσνία στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ και εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στο Euro 2012.

Η Πορτογαλία συνέτριψε με 6-2 τη Βοσνία στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ και εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στο Euro 2012. Μετά το 0-0 στη Ζένιτσα, οι δύο ομάδες είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά στο “Ντα Λουζ” οι Ίβηρες δεν έδωσαν δικαιώματα στους αντίπαλούς τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′, ενώ στο 24′ ο Νάνι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Μισίμοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41′ μετά από χέρι του Κοεντράο έβαλε και πάλι τους Βόσνιους στο παιχνίδι. Ο Ρονάλντο “χτύπησε” και πάλι στο 53′, ενώ η αποβολή του Λούλιτς στο 54′ με δύο κίτρινες σε διάστημα ενός λεπτού κόστισε αναμφίβολα στους φιλοξενούμενους.

Ο Σπάχιτς στο 65′ μπορεί να μείωσε και να έδωσε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του, αλλά η Πορτογαλία ήταν αποφασισμένη να “καθαρίσει” και το έκανε με τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (72′, 82′ Ποστίγκα, 80′ Βελόσο).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Μεϊρέλες (63′ Ρούμπεν), Νάνι (83′ Κουαρέσμα), Βελόσο, Μουτίνιο, Ρονάλντο, Ποστίγκα (84′ Μάρτινς)

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Πάπατς, Γιάχιτς, Μισίμοβιτς, Μεντούντζανιν (65′ Μπέσιτς), Ράχιμιτς (46′ Μάλετιτς), Πιάνιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Τζέκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.