Πρώτο βήμα στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπρόντμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21.00), με στόχο την νίκη που θα τον φέρει προ των πυλών των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπρόντμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21.00), με στόχο την νίκη που θα τον φέρει προ των πυλών των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» έκαναν καλό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αποκλείοντας την ΑΙΚ Στοκχόλμης και θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο πρόσωπο, παίρνοντας σκορ πρόκρισης μπροστά στον κόσμο τους.

Οι Δανοί έχουν καλύερο αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι ποντάρει στην προσωπικότητα των παικτών του, δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2, το οποίο θα αποτελούν οι Στιλ, Ιβάνοφ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Γουακάσο, Μέστο, Λεντέσμα, Λουντ, Ζέκα, Μπεργκ και Ιμπάρμπο.

Οι Δανοί του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, θέλουν να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ και θα το προσπαθήσουν παίζοντας με 4-4-2 και τους Ρένοου, Λάρσον, Κρόνε, Χέρμανσον, Ρέκερ, Νόργκααρντ, Μουχτάρ, Χουλσάγκερ, Πίρι, Πούκι και Βίλτσεκ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.