Ρέξαμ: Ο δρόμος προς το όνειρο… (pics)

Η εντυπωσιακή ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στις χαμηλές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Ρέξαμ πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην 159 χρόνων ιστορία της δύο διαδοχικές ανόδους μετά τον θρίαμβό της κόντρα στη Φόρεστ Γκριν (6-0). 

Ο σύλλογος του Ράιαν Ρέινολντς, γνωστού ηθοποιού που υποδύεται τον «Deadpool», βρίσκεται εν μέσω μιας ξέφρενης πορείας, η οποία ξεκίνησε το 2020, και συνεχίζει να διανύει τον δικό της δρόμο προς το όνειρο… Ποιο είναι αυτό; Λίγοι μπορούν να δώσουν απάντηση. Ο σύλλογος πλέον έχει αποκτήσει το δικαίωμα να ονειρεύεται και να ονειρεύεται ψηλά. Γιατί όχι αυτή η πορεία να μην καταλήξει μια μέρα και στην Premier League

Ο «Deadpool» μαζί με τον συνιδιοκτήτη του στη Ρέξαμ, Μπομπ ΜακΈλενι, βρίσκονται στο…. τιμόνι της ομάδας από το 2020 και με αργά, σταθερά και σωστά βήματα κατάφεραν να την φέρουν μέχρι την τρίτη εθνική κατηγορία. 

Μετά τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες της ομάδας για άνοδο το 2021 και το 2022, ακολούθησε η εντυπωσιακή περσινή άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες με συγκομιδή ρεκόρ 111 βαθμών και η φετινή δεύτερη συνεχόμενη από την LeagueTwo στην LeagueOne. Πλέον, στόχος η Championship και γιατί όχι και η Premier League

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι θα έφτανα σε σημείο να κλαίω από χαρά για μια ομάδα στη Βόρεια Ουαλία και για το ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν… ο ΜακΈλενι» έγραψε ο Ρέινολντς στα social media λίγο μετά την εξασφάλιση της δεύτερης διαδοχικής ανόδου της ομάδας που τη νέα σεζόν θα βρεθεί στη LeagueOne. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.