Δέκα με… πόνο!

Σ΄ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια Ιταλία και Κροατία έμειναν στην ισοπαλία με 1-1 κι έφθασαν αμφότερες τους δέκα βαθμούς στον όγδοο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Σ΄ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια Ιταλία και Κροατία έμειναν στην ισοπαλία με 1-1 κι έφθασαν αμφότερες τους δέκα βαθμούς στον όγδοο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Το ματς διεκόπη για ένα τέταρτο περίπου στο 73΄ με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να δημιουργούν προβλήματα στην κερκίδα του «Μεάτσα» που φιλοξενήθηκαν. Λογικά θα έρθει τιμωρία για τους Κροάτες, που δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν έκτροπα.

Ο διαιτητής Κούιπερς ολοκλήρωσε τελικά τον αγώνα για το όγδοο γκρουπ, με το σκορ να μένει στο 1-1 από τα γρήγορα γκολ των δύο ομάδων. Στο 11΄ ο Καντρέβα άνοιξε το σκορ για τη «σκουάντρα ατζούρα» με τον Πέρισιτς στο 15΄ να ισοφαρίζει.

Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε βασικός ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού, που μάλιστα έβγαλε όλο το 90λεπτο. Με τραυματισμό αντικαταστάθηκαν για τις δύο ομάδες οι Πασκάλ και Μόντριτς στο 28΄.

Οι συνθέσεις:
Ιταλία (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Πασκάλ (28΄ Σοριάνο), Κιελίνι, Νταρμιάν, Ρανόκια, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι, Μαρκίσιο, Καντρέβα, Ιμόμπιλε (52΄ Ελ Σααρουί), Ζάζα (63΄ Πελέ).
Κροατία (Νίκο Κόβατς): Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλιουκα, Βίντα, Μόντριτς (28΄ Κόβασιτς), Πράνιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (83΄ Μπατέλι), Όλιτς (69΄ Κράμαριτς), Μάντζουκιτς.

Στο «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας οι Βούλγαροι έχασαν κι άλλο έδαφος για το τρίτο εισιτήριο των μπαράζ, που είναι ο θεωρητικός τους στόχος, μένοντας στο 1-1 με τη Μάλτα. Άνοιξαν το σκορ με γκολ του Γκαλαμπρίνοφ, ενώ ισοφάρισε το ματς με πέναλτι ο Φάιλα για τους νησιώτες. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Βούλγαρους να πάρουν το παιχνίδι χάθηκε από τον Ποπόφ στο 76΄, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η βαθμολογία:

1. Κροατία 10
2. Ιταλία  10
3. Νορβηγία 9
4. Βουλγαρία 4
5. Μάλτα  1
6. Αζερμπαϊτζάν 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.