Παρτιζάν: Δε θέλουν τον Βράνιες οι οπαδοί

Οι οπαδοί της Παρτιζάν τάσσονται κατά της απόκτησης του Όγκνιεν Βράνιες.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη στάση είναι ένα ποστάρισμα του έμπειρου αμυντικού από το 2014, όταν είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου».

Τότε, ο Βόσνιος αμυντικός είχε βρεθεί κοντά στην Παρτιζάν, όμως η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο είχε τέσσερις συμμετοχές από το 2009 έως το 2011.

Ο ίδιος δήλωσε για τις αντιδράσεις των οπαδών στην εφημερίδα «Kurir»: «Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.