Το χρέος της η Ουκρανία

Με τρεις βαθμούς συνέχισε την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 η Ουκρανία, επικρατώντας των Σκοπίων με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Με τρεις βαθμούς συνέχισε την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 η Ουκρανία, επικρατώντας των Σκοπίων με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Σίντορτσουκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, μετά από ασίστ του Γιαρμολένκο στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λβιβ. Ο ασίστμαν του πρώτου τέρματος της ομάδας του κόουτς Φομένκο είχε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όμως το πέναλτι στο 47΄ δεν ήταν εύστοχο από τον Γιαρμολένκο.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ουκρανία έφθασε τους έξι πόντους, με τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια, ενώ οι Σκοπιανοί έμεινα στους τρεις, έχοντας και τη χειρότερη άμυνα του γκρουπ με οκτώ γκολ παθητικό.

Οι συνθέσεις:
Ουκρανία (Μιχαήλ Φομένκο): Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσιουκ, Φεντέτσκι, Κατσερίντι, Ρόταν (91΄ Τίμοστσιουκ), Στεπανένκο, Κονοπλιάνκα, Σίντορτσουκ (95΄ Έντμαρ), Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (77΄ Μπουντκίνσκι).
Σκόπια (Μπόσκο Ντουρόφσκι): Πατσόφσκι, Σίκοφ, Ριστόφσκι, Αλιόσκι, Νταμτσέφσκι, Αντέμι, Αμπντουραχίμι, Γκλιγκόροφ (85΄ Στόικοφ), Ιβανόφσκι (70΄ Κοστόφσκι), Γιάχοβιτς (62΄ Βελκόσκι), Τραϊκόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.