Απ’ την Πόλη στο… Euro

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 είναι η Κροατία, που συνέτριψε με 3-0 την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 είναι η Κροατία, που συνέτριψε με 3-0 την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη. Οι «καρό» έκαναν πλάκα στους παίκτες του Γκους Χίντινκ και με μία επιβλητική εμφάνιση έκαναν τη ρεβάνς της  Τρίτης (15/11) να μοιάζει με εύκολη υπόθεση.
 
Ο Όλιτς μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 32′ ο Μάντζουκιτς «πάγωσε» οριστικά το «Τουρκ Τέλεκομ». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τσορλούκα στο 51′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς, που στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό στο παιχνίδι της.
 
ΤΟΥΡΚΙΑ:
Ντεμιρέλ, Σαρίογλου, Κορκμάζ, Μπαλτά, Κατσάρ, Γκονούλ (46′ Τόρε), Άλτιντοπ, Εμρέ, Τουράν, Ινάν (69′ Τοπάλ), Γιλμάζ (81′ Μπουλούτ)
 
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Σρνα, Τσορλούκα, Σίλντενφελντ, Βίντα, Μόντριτς, Ράκιτιτς (83′ Πράνιτς), Ντουΐμοβιτς, Όλιτς (85′ Γέλαβιτς), Μάντζουκιτς (90′ Εντουάρντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.