Παυλίδης: «Όλα τα ματς με την Εθνική είναι σημαντικά» (vid)

Για το φιλικό της Εθνικής με το Βέλγιο (3/6, 21:45) στο «King Baudouin Stadium» των Βρυξελλών μίλησε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο επιθετικός της Βίλεμ σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου αυτό το παιχνίδι, τονίζοντας πως κάθε ματς με την αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι σημαντικό!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Παυλίδης:

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν έχει σημασία εάν παίζεις φιλικό παιχνίδι όταν είσαι με την Εθνική. Όλα τα ματς είναι εξίσου σημαντικά. Ξέρουμε πως είναι σημαντικός αντίπαλος και δυνατός. Όταν παίζεις για την Εθνική είσαι σίγουρα προσηλωμένος. Δεν το βλέπουμε ως φιλικό. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα για τα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε το πλάνο μας.

Αυτά τα φιλικά είναι για να δουλέψουμε παραπάνω και στο επίπεδο που θέλουμε για τον τελικό στόχο που είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι διαφορετικός από το προηγούμενο φιλικό. Πάντα δίνω το 100% και ελπίζω να πάμε καλά ως ομάδα. Σίγουρα όταν περνάς μία δύσκολη περίοδο θες να ξεκουραστείς. Ετοιμαστήκαμε για αυτά τα ματς. Είναι σημαντικό για όλους μας και την Εθνική μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.