Ιμπραΐμοβιτς: «Το Μουντιάλ χρειάζεται εμένα περισσότερο από τον Ρονάλντο»!

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν τον λες ακριβώς μετριόφρωνα και το απέδειξε για άλλη μία φορά, δηλώνοντας ότι το Μουντιάλ 2014 θα είναι καλύτερο αν παίξει ο ίδιος στη Βραζιλία παρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν τον λες ακριβώς μετριόφρωνα και το απέδειξε για άλλη μία φορά, δηλώνοντας ότι το Μουντιάλ 2014 θα είναι καλύτερο αν παίξει ο ίδιος στη Βραζιλία παρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σουηδία και Πορτογαλία θα κοντραριστούν στα  μπαράζ της Παρασκευής και της Τρίτης για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον ηγέτη των Σκανδιναβών να μη μασά τα λόγια του όσον αφορά τη σύγκριση με τον σούπερ σταρ των αντιπάλων.

«Νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο χρειάζεται τον Ζλάταν περισσότερο από ότι τον Ρονάλντο», δήλωσε με…αντικειμενικότητα ο «Ίμπρα» και πρόσθεσε: «Η έξαψη που μπορώ να φέρω στο παιχνίδι και η ομορφιά των γκολ που πετυχαίνω, είναι πράγματα στα οποία κανένας δεν μπορεί να με συναγωνιστεί. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήθελε να με δει εκεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον».

Πάντως, ο Ιμπραΐμοβιτς διευκρίνισε ότι δεν ρίχνει κάποιου είδους μομφή όσον αφορά την αξία του Ρονάλντο και αν ήταν στο χέρι του θα έπαιζε στη Βραζιλία και ο Πορτογάλος!

«Τον σέβομαι σαν παίκτη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και πρέπει να παίζουν εκεί οι καλύτεροι. Αν ο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ, ο Ρούνεϊ, ο Μέσι ή ο Τσάβι λείψουν τότε θα είναι κρίμα για τη διοργάνωση. Και είναι όντως κρίμα για τη διοργάνωση που ή εγώ ή ο Ρονάλντο δεν θα είμαστε στη Βραζιλία.

Εγώ πρέπει πάντως να κάνω οτιδήποτε στα δύο προσεχή ματς για να εξασφαλίσω ότι ο Ρονάλντο θα είναι αυτός που θα χάσει το Μουντιάλ και όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.