5ος Ομιλος: Δώρο της Ελβετίας στην Ισλανδία

Η Ισλανδία δέχθηκε απλόχερα το δώρο της Ελβετίας, η οποία επιβλήθηκε της Σλοβενίας με 1-0 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου.

Η Ισλανδία δέχθηκε απλόχερα το δώρο της Ελβετίας, η οποία επιβλήθηκε της Σλοβενίας με 1-0 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου. Αν η τελευταία είχε καταφέρει να κάμψει το σύνολο του Χίτζφελντ, τότε αυτή θα ήταν που θα “καθόταν” στο δεύτερο σκαλί του ομίλου και θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ, μεσω των μπαράζ.

Τελικά η Ελβετία κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη σε ένα εκπληκτικό σουτ του Χάκα έξω από την περιοχή, ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά του Ντζεμαϊλί.
Με το αυτί στην Ελβετία

Με το αυτί στην Ελβετία

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν  να περιμένουν οι Ισλανδοί στη Νορβηγία. Ο Σίγκθορσον μόλις στο 12′ άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα για τέταρτο σερί παιχνίδι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν ελπίδες για την πρόκριση, δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και στο 30′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Μπράατεν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, όμως το. στραβοπάτημα δεν στοίχισε στους Ισλανδούς, οι οποίοι ίσως να βρεθούν αντιμέτωποι της Εθνικής μας ομάδας στη διαδικασία των μπαράζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.