Εξπρές η Γερμανία

Την έκτη της νίκη σε επτά παιχνίδι σημείωσε η Γερμανία, η οποία πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στη Βραζιλία. Τα "πάντσερ" επικράτησαν 3-0 της Αυστρίας και έφτασαν τους 19 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Σουηδία, η οποία επιβλήθηκε της Ιρλανδίας.

Την έκτη της νίκη σε επτά παιχνίδι σημείωσε η Γερμανία, η οποία πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στη Βραζιλία. Τα “πάντσερ” επικράτησαν 3-0 της Αυστρίας και έφτασαν τους 19 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Σουηδία, η οποία επιβλήθηκε της Ιρλανδίας.

Ο Κλόζε στο 34′ με προβολή άνοιξε το σκορ με ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία, αφού ήταν το 68ο έβδομο της καριέρας του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας. Ο άσος της Λάτσιο έπιασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Γκερντ Μίλερ, ο οποίος είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 62 συμμετοχές, ενώ ο Κλόζε έχει 129.

Στο 52′ ο Κρος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αλμερ, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιούλερ δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με πλασέ από τη γραμμή της μικρής περιοχής.

Ολική ανατροπή

Ιρλανδία και Σοουηδία ήθελαν τη νίκη που θα τους έφερνε στη δεύτερη θέση, με τους φιλοξενούμενους τελικά να πανηγυρίσουν το τρίποντο που τους φέρνει πιο κοντά στα μπαράζ.

Στο 22 η άμυνα της Σουηδίας έκανε μόνο λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ρόμπι Κιν και αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και με σουτ σημείωσε το 1-0.

Η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς έδειξε πως ήθελε πιο πολύ τη νίκη και στο 33′ ο Ελμάντερ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας πέτυχε το 1-1. Τη νίκη στους Σουηδούς έδωσε ο Σβένσον στο 57′ με σουτ, ύστερα από ασίστ του Ιμπραϊμοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.