Ακόμη πιο κοντά στη Βραζιλία οι Βέλγοι

Εντυπωσιακό για ακόμα ένα παιχνίδι το Βέλγιο πέρασε νικηφόρα και από το Χάπτεν Πάρκ της Γλασκώβης επικρατώντας της Σκωτίας με 2-0.

Εντυπωσιακό για ακόμα ένα παιχνίδι το Βέλγιο πέρασε νικηφόρα και από το Χάπτεν Πάρκ της Γλασκώβης επικρατώντας  της Σκωτίας με 2-0.
Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Ντεφούρ στο 38ο λεπτό για να σφραγίσει τη νίκη τους ο Κέβιν Μιραλάς με γκολ στο 88ο λεπτό.
Οι Βέλγοι προηγούνται στον όμιλο με 22 βαθμούς πέντε περισσότερους από την Κροατία

Σκόνταψαν οι Κροάτες
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σερβία και Κροατία στο ντέρμπι του μίσους του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Στο γήπεδο του Βελιγραδίου οι Κροάτες   πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό με το γκολ του Μάτζουκιτς, για να ισοφαρίσουν οι Σέρβοι στο 66ο λεπτό με τον Μίτροβιτς.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Μάτιτς για τους Σέρβους με δεύτερη κίτρινη και ο Σίμουνιτς για τους Κροάτες με απ ευθείας κόκκινη.
Με την ισοπαλία αυτή οι Κροάτες έχασαν πολύτιμο έδαφος καθώς έμειναν 5 βαθμούς πίσω από τους Βέλγους.

Νίκη γοήτρου τα Σκόπια 

Τα Σκόπια επικράτησαν 2-1 της Ουαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατάφεραν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του πρώτου ομίλου.

Στο 21′ ο Τρικόφσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως έξι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ράμσεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 για τα Σκόπια διαμόρφωσε ο Τραϊκόφσκι στο 80′.

Με αυτή τη νίκη τα Σκόπια ανέβηκαν στην τέταρτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ η Ουαλία έμεινε στην πέμπτη θέση με έξι βαθμούς.

ΣΚΟΠΙΑ: Πασόφσκι, Γκεοργκέφσκι (77′ Λαζέφσκι), Νοβέσκι, Σικόφ, Τρικόφσκι, Πάντεφ, Ριστόφσκι, Γκλιγκόροφ, Κοστόφσκι, Ιμπραΐμι (61′ Τραϊκόφσκι), Τασέφσκι.

ΟΥΑΛΙΑ: Μέιχιλ, Γκούντερ, Ντέιβις, Λέντλεϊ, Ρίκετς, Γουίλιαμς, Βόαν (85′ Βόουκς), Μπέλαμι, Κόλισον (79′ Μάθιους), Ράμσεϊ, Γουίλιαμς (62′ Κροφτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.