«Χόρευε» στη βροχή η Ρωσία

Η Ρωσία επικράτησε εύκολα 4-1 του Λουξεμβούργου στο Καζάν για την έβδομη αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας λόγω βροχής

Η Ρωσία  επικράτησε εύκολα 4-1 του Λουξεμβούργου στο Καζάν για την έβδομη αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας λόγω βροχής.

Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Κοκόριν, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 36′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Κερζάκοφ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 90′ το Λουξεμβούργο μείωσε σε 3-1 με τον Γιόακιμ, για να έρθει ο Σαμέντοφ στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Με τη νίκη αυτή οι Ρώσοι κατάφεραν να διατηρήσουν το μικρό  προβάδισμα απέναντι στην Πορτογαλία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ρωσία: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Ντενίσοφ, Μπιστρόφ (68′ Σαμέντοφ), Κερζάκοφ, Γκρανάτ, Σιρόκοφ (82′ Ριαζάντσεφ), Κοκόριν (46′ Ιόνοφ), Φαϊζουλίν, Κοζλόφ, Κομπάροφ.

Λουξεμβούργο: Χούμπερτ, Ντα Μότα, Παγιάλ, Γκέρσον (66′ Πίτερς), Γιόακιμ, Λατέρζα, Φίλιπς, Γιάνς, Γιάνις, Μπένσι (78′ Λουίσι), Τουρπέλ (61′ Μπαστός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.