Βροχή τα γκολ στην Ολλανδία

Συνεχίζει να ''αρέσει'' η Χέρακλες, από κοντά και η Φίτεσε, έπαιξε αλλαγή ο Λάζαρος Λάμπρου στη νίκη της Φορτούνα Σιτάρντ στην έδρα της Μπρέντα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Χέρακλες στην έδρα της Χέρενφεϊν που πέρασε με το τελικό 5-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Πέτερσον και από ένα οι Νουάρτε, Νταλμάου και Οσμάν. Για τη Χέρενφεϊν δό γκολ σημείωσε ο Λάμερς και ένα ο Τόρσμπι.

Νίκησε με ανατροπή η Έμεν μέσα στην Ουτρέχτη καθώς μόλις στο 13ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον  Σλάχφερ να σκοράρει στο 51′ και τον Μπιλ 12 λεπτά πριν από το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Γεμάτο ματς έγινε στη Μπρέντα με τους γηπεδούχους να προηγούνται μόλις στο 4ο λεπτό με τον Τε Βρέντε απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Ελ Μεσαουντί ισοφάρισε σε 1-1 στο 41′ και στο 53′ ο Μαροκινός έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. Στο 71 ο Κάστανερ ισοφάρισε σε 2-2 αλλά ο Νινάι στο 81′ χάρισε στη Φορτούνα το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες. 20 λεπτά αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Λάζαρος Λάμπρου για τους νικητές.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σλοβένο Τιμ Μάταβζ που πέτυχε δύο γκολ η Φίτεσε πέρασε από την έδρα της Τσβόλε. Με γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 26ο λεπτό και 44ο λεπτό χάρισε στη Φίτεσε την πρώτη της νίκη μακριά από το Άρνεμ φτάνοντας τα 4 γκολ στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.