“Μεγάλη” μπάλα ο Άγιαξ, 5-0 την Άλκμααρ! (video)

Ο Άγιαξ επικράτησε 5-0 της Άλκμααρ, επιστρέφοντας με επιτυχία στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, για να διατηρήσει την απόσταση πέντε πόντων από την Αϊντχόφεν!

Ο Άγιαξ είχε να αγωνιστεί στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα από τις 19 Σεπτέμβριου και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η δίψα των φίλων του ήταν μεγάλη και οι παίκτες του Έρικ τεν Χαγκ συνέτριψαν 5-0 την Άλκμααρ για την όγδοοη αγωνιστική  του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Μόλις στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντόνι φαν ντε Μπικ, ύστερα από ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς. Το πρώτο μέρος συνεχίστηκε με τον Άγιαξ να έχει το πάνω χέρι και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο 16ο λεπτό με τον Ταλιαφίκο. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου ιδανικά για τον Άγιαξ, με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ να γράφει το 2-0 στο 48′. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά στο 52ο λεπτό, όταν ύστερα από δυνατό σουτ του Ντάλεϊ Μπλιντ ο Ρικάρντο Φαν Ριν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. 

Στο 61ο λεπτό ο Χακίμ Ζιγέχ σε μια από τις ατοιμικές ενέργειες που τον χαρακτηρίζουν χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Το πιο όμορφο γκολ σημειώθηκε στο 84ο λεπτό, όταν οι Ζιγέχ και Νέρες “έκρυψαν” την μπάλα για να τροφοδοτήσουν τον Τάντιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε για το 5-0 απέναντι στον Μπιζό. 

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ζιγέχ πραγματοποίησε ένα μαγικό σόλο, καλύπτοντας πολλά μέτρα και αποφεύγοντας δύο αντιπάλους για να στείλει τελικά την μπάλα στο δοκάρι. Ο Μαροκινός φάνηκε να τραυματίζεται μετά από αυτή την ευκαιρία.

Στο 57ο λεπτό πέρασε στο ματς ο Έλληνας αμυντικός Παντελής Χατζηδιάκος, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Βεϊνοβιτς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.