Βίλεμ – Φέγενορντ 1-4: Εύκολα και με ανατροπή (vid)

Η Φέγενορντ συνεχίζει την αήττητη πορεία της καθώς πέρασε και από το Τίλμπουρκ κερδίζοντας τη Βίλεμ που υπέστη δεύτερη ήττα σε τέσσερα ματς. Σκόραρε ο Βαγγέλης Παυλίδης (13', 1-0) για τους γηπεδούχους.

Η Φέγενορντ συνεχίζει την αήττητη πορεία της καθώς πέρασε και από το Τίλμπουρκ κερδίζοντας τη Βίλεμ που υπέστη δεύτερη ήττα σε τέσσερα ματς.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ πετυχαίνοντας το 3ο φετινό του γκολ. Η Φέγενορντ έβγαλε αντίδραση και αφού απείλησε με το φάουλ του Μπέρχαους, έφτασε στην ισοφάριση με τον αριστερό της μπακ, Ριτζεσιάνο Χαπς στο 22ο λεπτό μετά την ασίστ του Τεσέιρα.

Η Φέγενορντ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε το ματς από νωρίς…Ο Λίνσεν πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (48ο λεπτό, 1-2) και λίγο αργότερα ο Μπέρχαους σημείωσε το 5ο γκολ του σε τέσσερις αγωνιστικές (55ο λεπτό, 1-3).

Το ματς άνοιξε και η Φέγενορντ βρήκε χώρους για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην επίθεση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμα με τα χαμένα τετ α τετ του Λίνσεν (58′- 60′). Το γκολ ήρθε μετά από σοβαρό λάθος του Ρόιτερ που έδωσε την ευκαιρία στον Σίβεν Μπέρχαους να σκοράρει το 6ο φετινό του γκολ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (77ο λεπτό,1-4).

Η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ παρέμεινε για 18 ματς αήττητη, τελευταία φόρα ηττήθηκε στο πρωτάθλημα την περσινή περίοδο από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (4-0).

Βίλεμ: Ρουίτερ, Πίτερς, Γιον, Παυλίδης, Σαντίκι (54′ Κόλερ), Γεμπόα (63′ Ρόμενι), Τρεσόρ, Σάλαμ, Χόλμεν, Κον, Σχίπερς (68′ Φαν Ντε Μπερχ)

Φέγενορντ: Μπέιλοου, Χαπς (86′ Μαλάσια), Σενέσι, Νιούκοουπ Τεσέιρα (78′ Κουτσκού), Τόορνστρα, Ντάιμερς (82′ Νάρσινγκ), Φερ, Λίνσεν (82′ Μπότσενικ), Μπέρχαους, Σπάχιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.