Σκόραρε ο Παυλίδης, μεγάλη νίκη για την Βίλεμ! (video)

Δύο από τις εκπλήξεις της εφετινής Ερεντιβίζιε αναμετρήθηκαν στο Στάδιο «Αφάς», με την Βίλεμ να παίρνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Άλκμααρ, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Δύο από τις εκπλήξεις της εφετινής Ερεντιβίζιε αναμετρήθηκαν στο Στάδιο «Αφάς», με την Βίλεμ να παίρνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Άλκμααρ, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη. Η ομάδα του Άντρι Κόστερ ονειρεύεται ευρωπαϊκή έξοδο, αφού με το τρίποντο αυτό βρέθηκε στην 3η θέση, πίσω από την Άλκμααρ.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ, ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Ιντρίσι στο 27ο λεπτό και ενώ νωρίτερα σε μία καταπληκτική φάση, είχε δύο συνεχόμενα δοκάρια με τον Βίνταλ και τον Στένγκς. Μέσα σε λιγότερο από ένα 20λεπτο στην επανάληψη, η Βίλεμ έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Ισοφάρισε με τον Γερμανό Κέλερτ στο 65ο λεπτό και αφού προηγουμένως ο Ντε Μπουρ έδιωξε ασθενώς το σουτ του Παυλίδη, στο 78ο λεπτό ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πέτυχε το 1-2 με το 10ο εφετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Το φοβερό στοιχείο για τον Παυλίδη είναι ότι από αυτά τα 10 γκολ τα 9 τα έχει πετύχει εκτός έδρας!
Στο 84ο λεπτό με εκπληκτικό δεξί σουτ του νεαρού Ντασγισιμίγε η Βίλεμ «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη και παρέμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι ανεξαρτήτου έδρας από την Άλκμααρ (3 νίκες-2 ισοπαλίες). 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.