Άγιαξ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-1 : Την… “πάτησε” στο φρεσκάρισμα! (highlights)

Ο κατ' ανάγκη και καθ' επιλογή, στα τελευταια λεπτά, νεανικός Άγιαξ έμεινε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στην πεισματάρα Γκόου Αχέντ Ιγκλς με γκολ που δέχθηκε από τον Κούιπερς στο 92' κι ενώ είχε προηγηθεί ένα υπέροχο τέρμα του Δανού Γκάαεϊ στο 24'

Παρά τις επιθετικές απουσίες τους και την εν γένει… αναξιοπιστία που “εκπέμπει” φέτος από την αρχή της σεζόν ο Άγιαξ, είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κόντρα στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς στο Άμστερνταμ. Ο “Αίαντας” προηγήθηκε με ωραίο βολέ του Δανού Γκάαεϊ στο 24ο λεπτό χάνοντας 3-4 καλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο ως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι, που ψάχνουν με αξιώσεις το πλασάρισμα στην πρώτη 8αδα, έπαιξαν ακόμα πιο ανοιχτά και πάνω σ’ αυτό ο Φαντ’Σχιπ πήρε το ρίσκο να διατηρήσει το ίδιο δόγμα με ακόμα πιο μικρούς “πρωταγωνιστές” βάζοντας στα τελευταία λεπτά 19χρονους και 20χρονους ταλαντούχους στη γραμμή κρούσης αλλά και το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το εγχείρημα παρότι έμοιαζε σαγηνευτικό, ως προοπτική, κάπου έχανε σε ουσία καθώς η Γκόου Αχέντ με επιθετικές αλλαγές ρίσκαρε βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό έπειτα από γκάφα του τερματοφύλακα του Άγιαξ και σουτ του αμυντικού Κούιπερς με το οποίος έγινε το 1-1!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η συγκεκριμένη ομάδα φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το συγκεκριμένο γήπεδο ενώ οι χιλιάδες οπαδοί του Άγιαξ έφυγαν για άλλη μια φορά φέτος με εμφανή σημάδια απογοήτευσης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.