Εξέλσιορ – Αϊντχόφεν 0-2: Σταθερά στην κορυφή! (highlights)

H PSV απέδειξε πως η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ναϊμέγκεν, ήταν απλά, μια κακή παρένθεση, στην πορεία προς τον τίτλο!

Η Αιντχόφεν, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στην Εξέλσιορ, πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας δέκα βαθμούς μπροστά από την Φέγενορτ.

Η PSV, ήταν αυτή που είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν δώσει μεγάλο βάρος στην άμυνα, ώστε να μην δεχτούν γκολ. Η ομάδα του Ντάικχάους, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετικά γρήγορες επιστροφές που δεν έδιναν τη δυνατότητα στην Εξέλσιορ ν΄απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Μπος βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, είχαν συνολικά 20 επισκέψεις στην αντίπαλη εστία και γι΄αυτό πέτυχαν δίκαιη νίκη.

Ο Μάουρο Ζούνιορ στο 59 άνοιξε το σκορ, με το πρώτο φετινό του γκολ και πρώτο μετά από δύο χρόνια! Το τελικό 2-0 ήρθε στο 62 με εξαιρετική ασίστ του Τίλμαν.

Εξέλσιορ: Φαν Γκάσλε, Βίντελ(46΄Νιούπορτ), Ντε Μους(88΄Ούντενχάους), Μπενίτα, Μπας, Χάουτμαϊν, Σάντρα(83΄Ομορόβα), Νάουγιοκς, Ντριους, Ντάουβεσταιν(46΄Λάμπρου)

Αιντχόφεν: Μπενίτες, Μποσκαλί, Ραμάλιο, Τέζε, Φέρμαν, Μάουρο Τζούνιορ, Μπακαγιόκο, Τιλ(73΄Μπαμπάντι), Τίλμαν, Ντε Γιονγκ(83΄Πέπι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.