Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Αϊντχόφεν 0-1: “Ίδρωσαν” αλλά επέστρεψαν στις νίκες (highlights)

Οι πρωτοπόροι της Eredivisie επέστρεψαν στις νίκες με το... φτωχό και περιπετειώδες 0-1 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Γκολάρα ο Ντεστ!

Η Αϊντχόφεν έχει δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας απ’ τη Φέγενορντ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως χαλαρώνει τον βηματισμό της στον δρόμο για την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Η PSV επικράτησε 0-1 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην 25η αγωνιστική και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την άμεση διώκτη της, Φέγενορντ.

Ο κορυφαίος του αγώνα Σερζίνιο Ντεστ ήταν και ο παίκτης ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση, σκοράροντας στο 10ο λεπτό, με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ατομική ενέργεια, που ξεκίνησε από πλάγια αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε η νευρικότητα και φυσικά μπήκαν… ιδέες ισοφάρισης στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς που τα έπαιξε όλα για όλα.

Ο τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν, Βάλτερ Μπενίτεζ επενέβη σε αρκετές περιπτώσεις και κράτησε το 0-1 για την ομάδα του που ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ομπίσπο στην εκπνοή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ντεστ κι έτσι το 0-1 ήταν το τελικό σκορ. Πρώτη η PSV με 69 πόντους, 6η η Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 37.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.