Αϊντχόφεν-Χέρενφεϊν 2-0: Έκανε το 15/15 και συνεχίζει προς τον τίτλο! (highlights)

Φοβερή και τρομερή και ασταμάτητη η Αϊντχόφεν η οποία με γκολ των Τιλ και Πέπι έκανε το 15/15 και οι μόνοι που μπορούν να της κόψουν το σερί είναι οι Παυλίδης την 16η αγωνιστική και Μπάρκας την 18η.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αϊντχόφεν κρατώντας ον ρυθμό εκεί που τον θέλει για να μην καταναλώσει και πολλή ενέργεια δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες σχεδόν με όλους της τους πάικτες, για να σκοράρει με τον Τιλ στο 33′ ύστερα από ασίστ του Τίλμαν. Αυτο ήταν το 7ο φετινό γκολ του εξαιρετικού χαφ της PSV.

Η Χέρενφεϊν, προσπάθησε να έχει υπομονή και καλές τοποθετήσεις στο χορτάρι, και είχε κάποιες καλές στιγμές και προϋποθέσεις για να σκοράρει με τον Νούνελι και τον Σαχραουί κυρίως, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μπει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ αλλά με το ελάχιστο 1-0.

Στο 57′ ο Ντε Γιονγκ σκόραρε αλλά το γκολ ένα λεπτό ακυρώθηκε με χρήση VAR καθώς η μπάλα είχε βρει στο χέρι του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φέιρμαν έχασε το τετ α τετ με τον Νόπερτ και με προβολή ο Ντε Γιονγκ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το 2-0 που έδιωξε μια και καλή το άγχος πέτυχε ο Πέπι στην πρώτη του ενέργεια στο ματς στο 78ο λεπτό με όμορφο πλασέ, ενώ η Χέρενφεϊν προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και είχε ένα δοκάρι με τον Νικολαέσκου στο 89′ και άλλο ουδέν.

Έτσι έφτασε η Αϊντχόφεν το 15/15 και κυνηγά το δικό της ρεκόρ από τη σεζόν 1987-88 με το 17/17.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.