Αλκμάαρ – Χέρενφεϊν 3-0 : Στον αστερισμό του Βαγγέλη Παυλίδη! (highlights)

Με τρία γκολ του Έλληνα διεθνή φορ Βαγγέλη Παυλίδη (11', 59', 76' ) η ΑΖ νίκησε 3-0 την Χέρενφεϊν φθάνοντας τους 25 βαθμούς σε εννέα ματς της Ολλανδικής Eredivisie

Ξεκίνησε σαν ένα ακόμη παιχνίδι ανάμεσα στη “γάτα” – την Αλκμάαρ ως φαβορί – και το “ποντίκι”, την Χέρενφεϊν. Κύλησε με ενδιαφέρον καθώς παρότι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι – με ατομική ενέργεια και σουτ του Παυλίδη με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον γκολκίπερ Νόπερτ – είχαμε μια φιλοξενούμενη ομάδα να ψάχνει με θάρρος και θράσος τις δικές της υπερβάσεις στο στάδιο AFAS ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, για να καταλήξει η… ιστορία σε παράσταη για έναν ρόλο αυτόν του μεγάλου πρωταγωνιστή της βραδυάς καθώς ακολούθησαν στο 2ο μέρος της κυριαρχίας της ΑΖ άλλα δύο γκολ του Έλληνα φορ.

Στο 59′ έπειτα από σέντρα του Ντε Βιτ με κοντρόλ και σουτ έγινε το 2-0 και στο 76′ ο σούπερ σταρ του ματς αξιοποιώντας ωραία κινήση και παράλληλη μπαλιά του Ιάπωνα Σουγκαβάρα με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Αυτό ήταν για απόψε το…. 13άρι του Παυλίδη ο οποίος οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ίσως να έφτανε στα 14… κι όπου αλλού, αν δεν τον άλλαζε αμέσως ο προπονητής του καθώς ακολουθεί σε λίγα 24ωτα η αναμέτρηση με την Άστον Βίλα για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.