Κράμερ: «Φαίνονται όλα καλά με τον Φάεσεν, ήταν τρομακτικό, ένα σοκ»

Ο Ετιέν Φάεσεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Βαλβάικ με τον Άγιαξ και ο Μίκιελ Κράμερ περιέγραψε τις στιγμές που έζησαν.

Ο αρχηγός της ολλανδικής ομάδας έκανε λόγο για σοκ και αποκάλυψε πως πλέον τα μηνύματα είναι θετικά όσον αφορά την κατάσταση του Φάεσεν.

«Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έκαναν εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπήρχε αιμορραγία, οπότε φαινόταν καλά. Πέρασε μια ήρεμη νύχτα και επέστρεψε στο σπίτι, έχοντας πάρει τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα», είπε ο αρχηγός της Βαλβάικ Μίκιελ Κράμερ μιλώντας στο ποδοσφαιρικό talk show «Studio Voetbal», ενώ αναφερόμενος στα λεπτά που ακολούθησαν της σύγκρουσης, όπου οι πρώτες βοήθειες που του προσέφεραν οι διασώστες του γηπέδου, αλλά και η χρήση απιδινωτή του έσωσαν τη ζωή, τόνισε:

«Ήταν τρομακτικό. Ελπίζεις να μην ζήσεις ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή είσαι μακριά από τον κόσμο. Ο γιατρός μας έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του, γιατί την είχε καταπιεί. Όταν βλέπεις την ανάνηψη, φοβάσαι και φυσικά αμέσως σκέφτεσαι “καρδιακή ανακοπή”. Ήταν ένα σοκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.