Τβέντε – Άγιαξ 3-1: Τον «ξέκαναν» ο γιος του προπονητή και ένας δανεικός! (highlights)

Ο Άγιαξ υπέστη την πρώτη ήττα του στην Eredivisie από την Τβέντε, για την οποία σκόραρε ο γιος του προπονητή του «Αίαντα» και ένας δανεικός από την ομάδα του Άμστερνταμ!

Η Τβέντε, έκανε το «4 στα 4» στην Eredivisie με τρομερή εμφάνιση, μένοντας αήττητη σε 22ο σερί εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος!

Ο Άγιαξ από την άλλη, έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς τρίποντο και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το 1964-65, με μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια!

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Φλαπ έκανε το σουτ, ο Χόρτερ απέκρουσε ασταθώς και ο Ροτς στην επαναφορά έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, άλλο ένα σουτ από τον Σάντιλεκ, νέα ασταθής επέμβαση του Χόρτερ, με τον Ουγάλδε να γυρίζει για το 2-0 στον Σεμ Στέιν, που σκόραρε κόντρα στην ομάδα που προπονεί ο πατέρας του, Μορίς!

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 28′, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Άγιαξ, σε μία από τις ελάχιστες καλές επιθέσεις του στο ματς, μείωσε στο 35′, με τον Σόσα να ξεφεύγει από αριστερά και να σερβίρει παράλληλα στον Μπρόμπι, που σκόραρε από κοντά.

Στο β’ όμως, η Τβέντε όχι μόνο κράτησε με άνεση το προβάδισμα, αλλά στο 79′ έδωσε θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της με τον νεαρό Ουνουβάρ (ο οποίος αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τον Άγιαξ!) να βρίσκεται μόνος του προ του Χόρτερ μετά από πάσα του Ροτς, για να γράψει το τελικό 3-1, λι΄γο μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή!

Tβέντε (Όοστινγκ): Ούνερσταλ – Σάμπστεντ, Χίλχερς (83′ Φαν Χόρεμπεϊκ), Πρέπερ, Ρεχίρ – Κιόλο (72′ Έιτινγκ), Σάντιλεκ – Ροτς, Στάιν (62′ Φαν Μπέρχεν), Φλαπ (72′ Ουνουβάρ) – Ουγάλδε (62′ Φαν Βόλφσβινκελ).
Άγιαξ (Στάιν): Χόρτερ – Ρενσχ (46′ Γκάι), Σούταλο, Χάτο, Σόσα – Μάνσβερκ (46′ Τέιλορ), Ταχίροβιτς (76′ Φαν Ντεν Μπόομεν) – Άκπομ (64′ Μικαουτάτζε), Μπέρχαους (76′ Φορμπς), Μπέρχβαϊν – Μπρόμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.