Oλλανδία: Η Τβέντε το τελευταίο «εισιτήριο» για το Conference League

Η Τβέντε είναι η πέμπτη ομάδα (μετά τις Φέγενορντ, Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Αλκμάαρ) που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία την επόμενη σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η Τβέντε είναι η πέμπτη ομάδα (μετά τις Φέγενορντ, Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Αλκμάαρ) που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία την επόμενη σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς επικράτησε της Σπάρτα Ρότερνταμ με 1-0 στο “De Grolsch Veste”, στον δεύτερο τελικό των play off εξόδου στο Europa Conference League, και με συνολικό σκορ 2-1 (1-1 ο πρώτος αγώνας στο Ρότερνταμ) κατέκτησε το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Η ομάδα του 64χρονου Ρον Γιανς ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 53ο λεπτό με τον Μπρένετ, έπειτα από ασίστ του Ουγκάλντε, διατηρώντας το προβάδισμά της με άνεση ως το φινάλε του παιχνιδιού.

Η Τβέντε, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση στην κανονική περίοδο της Eredivisie, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Europa Conference League από τον 2ο προκριματικό γύρο (27 Ιουλίου-3 Αυγούστου), μπαίνοντας στην ίδια κληρωτίδα στις 21 Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όμως δεν θα είναι υποψήφια αντίπαλος των ελληνικών ομάδων, καθώς θα βρίσκονται στο γκρουπ των «ισχυρών» της συγκεκριμένης κλήρωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.