Άγιαξ: Ο Ταλιαφίκο θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Νίκολας Ταλιαφίκο αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Οι “παρτενοπέι” είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αργεντινό μπακ, ο οποίος όμως θέλει μόνο να μετακομίσει στο Καμπ Νόου. Οι συνομιλίες μεταξύ των Καταλανών και του Άγιαξ βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά οι Ολλανδοί δεν θέλουν να δανείσουν τον 29χρονο που βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2023. Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αριστερό μπακ τον Ιανουάριο για να προσφέρει ανταγωνισμό στον Τζόρντι Άλμπα και έχει επικεντρωθεί στον Αργεντινό, ο οποίος έχει συμβόλαιο στο Άμστερνταμ μέχρι το 2023.

Η Νάπολι επικοινώνησε επίσης με τον Άγιαξ , αλλά ο Αργεντινός διεθνής έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο να μετακομίσει στην Βαρκελώνη. Πηγές αναφέρουν ότι ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαχ, είναι απρόθυμος να αφήσει τον παίκτη να φύγει αυτόν τον μήνα με την ομάδα του μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την PSV στην Eredivisie. Ωστόσο, ο Ταλιαφίκο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα από τον Μπλιντ, έχει κοινοποιήσει την επιθυμία του να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ως εκ τούτου, ο ιταλικός σύλλογος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Ολιβέρα. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του 24χρονου μπακ τον Ιούνιο έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Η Νάπολι προσπαθεί πλέον να φέρει τον παίκτη στο Stadio Maradona στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά μένει να δούμε αν η Χετάφε θα δώσει το πράσινο φως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.