Αϊντχόφεν – Ουτρέχτη 4-1: Aνατροπή η PSV, έχασε ευκαιρίες ο Δουβίκας (hls)

Η Αϊντχόφεν βρέθηκε πίσω νωρίς εντός από την Ουτρέχτη αλλά επέστρεψε με τεσσάρα και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της Eredivisie Άγιαξ.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Η PSV, κατάφερε έτσι να κερδίσει για 25ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος τη συγκεκριμένη αντίπαλο, που έχει πάρει μόλις έναν πόντο στα τελευταία 30 ματς στο «Phlips Stadion» για την Eredivisie!

Η oμάδα του Ρενέ Χάκε, που είχε ήδη κερδίσει στη σεζόν Άγιαξ και Φέγενορντ, έδειξε ικανή να νικήσει και το έτερο μέλος του παραδοσιακού Top – 3, καθώς στο 11′ ο Δουβίκας έφτασε κοντά στο γκολ όταν ένα σουτ του κόντραρε στον Ραμάλιο και από το κόρνερ που προέκυψε οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του αφύλακτου Φαν Ντερ Χόορν.

Στο 27′ όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Χάκπο, ο οποίος επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο λόγω τραυματισμού και νίκησε τον τερματοφύλακα Πας.

Ο τελευταίος, στο 35ο λεπτό έκανε λάθος έξοδο σε μία σέντρα του Χάκπο και επέτρεψε στον Ραμάλιο να κάνει την ανατροπή σκοράροντας από κοντά.

Οι γηπεδούχοι, πριν τη λήξη του πολύ καλού α’ μέρους, είχαν και δύο δοκάρια με τους Μπρούμα και Βινίσιους.

Στο β’ η PSV ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία του Ντόαν που «έβγαλε» ο Πας, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 3-1 στο σουτ του Ιάπωνα στο 51ο λεπτό.

Ο Δουβίκας θα μπορούσε να μειώσει στο 54′ καθώς βρέθηκε μόνος του προ του Ντρόμελ αλλά στάθηκε άτυχος σουτάροντας πάνω στον Ολλανδό γκολκίπερ, μένοντας χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Το σκορ για την άνετη τελικά νίκη της Αϊντχόφεν διαμόρφωσε στο 70ό λεπτό από κοντά ο Εμουένε, μετά από ωραίο συνδυασμό ανάμεσα σε Φερτέσεν και Ντόαν.

Η Αϊντχόφεν με αήττητο πέντε αγώνων είναι πλέον δεύτερη μετά από 15 αγώνες, δύο πόντους πίσω από τον Άγιαξ, αλλά η Φέγενορντ μπορεί να την προσπεράσει την Κυριακή αν κερδίσει εντός τη Φορτούνα Σίταρντ (17:45, Novasports Start).

Η Ουτρέχτη έμεινε τέταρτη με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, όμως μπορεί να βρεθεί πέμπτη αν η Κάμπουουρ κερδίσει αργότερα το Σάββατο εντός τη Φιτέσε.

Αϊντχόφεν (Σμιντ): Ντρόμελ – Εμουένε (74′ Τέζε), Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μ. Ζούνιορ – Γκουτιέρες (86′ Φαν Χίνκελ), Σανγκαρέ, Χάκπο (67′ Φερτέσεν) – Ντόαν, Μπρούμα (74′ Μαντουέκε), Βινίσιους (46′ Ομπίσπο).
Ουτρέχτη (Χάκε): Πας – Τερ Άφεστ, Φαν Ντερ Χόορν (74′ Γιάνσεν), Φαν Ντερ Μάαρελ, Ζαγκρέ (67′ Βάρμερνταμ) – Μαχέρ, Τίμπερ – Γκούσταφσον (74′ Φαν Όφερεϊμ), Ράμσελααρ, Μπαλκ (67′ Νταλμάου) – Δουβίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.