Με το δεξί ο «Αίαντας», νίκη με ανατροπή για Χρόνινχεν

Ο Άγιαξ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε άνετα 4-1 της Φίτεσε στο «Άμστερνταμ Αρένα».

Ο Άγιαξ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε άνετα 4-1 της Φίτεσε στο «Άμστερνταμ Αρένα».


Ο Φρανκ Ντε Μπουρ ήθελε η ομάδα του να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και το κατάφερε βλέποντας τον Φέργκεβερ να ανοίγει το σκορ πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.


Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σιόνε διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και το 3-0 «έγραψε» ο Φαν Ντερ Χορν στο 62ο λεπτό. Για την Φίτεσε το γκολ της “τιμής” πέτυχε ο Βεχίνοβιτς στο 84ο λεπτό ενώ ο Σιόνε και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 τρία λεπτά αργότερα.


Στην έταιρη αναμέτρηση που διεξήχθη ταυτόχρονα με αυτή του Άγιαξ, η Χρόνινχεν πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Γκο Αχέντ Ίγκλς και μάλιστα με ανατροπή (3-2).


Η ομάδα του Μπόοϊ μπορεί να προηγήθηκε με δύο γκολ (Σαλκ 18′, Ντε Σα 50′) αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το παιχνίδι.


Αρχικά, μείωσαν σε 2-1 με τον Τσέρι να σκοράρει στο 58ο λεπτό και το 2-2 ήρθε στο 75ο λεπτό με τον Ντε Λέουβ να πετυχαίνει το τέρμα της ισοφάρισης. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Φαν Ντερ Λόοι πέτυχε στο 87ο λεπτό ο Αντόνια, χαρίζοντάς της τους τρεις βαθμούς.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.