Η γλυκιά εκδίκηση του Έλισον (vid)

Ο Κέβιν Έλισον πήρε την εκδίκηση που θα ήθελαν να πάρουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Μετά το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του την Μόρεκαμπ, πήγε και πανηγύρισε μπροστά στα μούτρα του προπονητή που τον έδιωξε από τον σύλλογο μετά από εννέα χρόνια προσφοράς. 

Η ιστορία μας αφορά την League Two του Αγγλικού ποδοσφαίρου. 

Στην Γκλόουμπ Αρίνα, στο Λάνκανσιερ η Μόρεκαμπ υποδέχτηκε την Νιούπορτ. Την φανέλα της Μόρεκαμπ υπηρέτησε για εννέα χρόνια ο Κέβιν Έλισον από το 2011 ως το 2020. Αγωνίστηκε σε 391 παιχνίδια και πέτυχε 88 γκολ. 

Ο Σκωτσέζος μάνατζερ Ντέρεκ Άνταμς ανέλαβε την Μόρεκαμπ τον Νοέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020 αποφάσισε να βάλει “στον πάγο” τον 41χρονο επιθετικό. Ο Έλισον παρακολούθησε τα τελευταία δώδεκα ματς της περσινής σεζόν από την κερκίδα ή ακόμη και από το σπίτι του. 

Η μεταγραφή το καλοκαίρι στην Νιούπορτ του έδωσε μια διέξοδο. Στο πρώτο ματς που βρήκε απέναντι του την Μόρεκαμπ δεν σκόραρε αλλά νίκησε με 2-1. 

Στο δεύτερο ήταν η δική του ώρα. Μπήκε στο γήπεδο στο 69ο λεπτό αντί του Μπένετ και δέκα λεπτά αργότερα, πέτυχε το γκολ που σφράγισε την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1.

Με ένα σπριντ που θα ζήλευαν τριαντάρηδες επιθετικοί, βρέθηκε μπροστά στον πάγκο του κατά μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερού του, πρώην προπονητή του και έβγαλε μια κραυγή μέσα στο πρόσωπό του (Στο 1’44” του βίντεο).

“Αρκετοί μου είπαν ότι ήταν γραφτό να συμβεί. Σίγουρα το χάρηκα όπως αντιληφθήκατε και από τον πανηγυρισμό μου. Ο Ντέρεκ Άνταμς μου συμπεριφέρθηκε χωρίς σεβασμό, οπότε γιατί να μην το χαρώ. Είμαι αρούμενος που νίκησε η Νιούπορτ, της το οφείλω. Έβαλε στο τραπέζι μου φαγητό για εμένα και τα παιδιά μου οπότε της είμαι αφοσιωμένος. Αν ο Άνταμς ήταν ειλικρινής και συμπεριφερόταν σαν άντρας, αν μου έλεγε, δεν μου κάνεις γιατί είσαι 41 ετών θα το δεχόμουν αλλά ότι έκανε, το έκανε πίσω από την πλάτη μου αλλά σίγουρα κατάλαβε το λάθος του το Σάββατο, δεν το κατάλαβε;”

Ήταν μόλις το δεύτερο του γκολ σε είκοσι-ένα παιχνίδια φέτος αλλά πιθανότατα δεν τον ενδιαφέρει να πετύχει και άλλο εκτός και αν βρει μπροστά του την Μόρεκαμπ στα Playoffs για την άνοδο κάτι αρκετά πιθανό με τις δύο ομάδες στην 4η (Νιούπορτ) και 7η θέση (Μόρεκαμπ) της βαθμολογίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.