Επιβεβαίωση Novasports.gr: Ανακοίνωσε Σπυριδωνίδου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε τη «βόμβα» με την Αναστασία Σπυριδωνίδου, καθώς την έντυσε στα πράσινα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το Novasports.gr.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Bόμβα” του Παναθηναϊκού με τη μεταγραφή της χρονιάς στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Σπυριδωνίδου για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου από την Ιταλική Πάρμα.

Κατά το παρελθόν, η αθλήτρια από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα των Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Σαραγόσα, Απόλλων Λεμεσού, Μπάρι, Τερνάνα και Πάρμα. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα της Serie B με 25 γκολ την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η Σπυριδωνίδου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών».

Η Αναστασία Σπυριδωνίου τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και ένα ευχαριστώ στον Σωτήρη Πανταλέων για τη θέληση και την προσπάθειά του από το καλοκαίρι να με δει ντυμένη στα πράσινα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.