ΟΦΗ – Τρίκαλα 3-2: Η Ριμπάνσκα ήταν “μαγική” και οι Κρητικές κέρδισαν το “θρίλερ”!

Μετά απο ένα δραματικό παιχνίδι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ κέρδισε - με ανατροπή 3-2 τα μαχητικά Τρίκαλα, τα οποία έχασαν πέναλτι στο 2-2!

Μετά απο ένα δραματικό παιχνίδι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ κέρδισε – με ανατροπή 3-2 τα μαχητικά Τρίκαλα, τα οποία έχασαν πέναλτι στο 2-2!

Σπουδαίο ματς έκανε η Ριμπάνσκα, η οποία με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του Ηρακλείου στη νίκη και στη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 6′ με την Μπουζίνου, ενώ ο ΟΦΗ απάντησε στο 8′ με την Ριμπάνσκα.

Στο 23′ τα Τρίκαλα προηγήθηκαν εκ νέου με πλασέ της Μπετανκούρ για το 2-1, ωστόσο στο 34′ ξανά η Ριμπάνσκα μετά απο ενέργεια της Μουστάκ, έκανε το 2-2.

Τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι στο 71′ με την Μπετανκούρ να αστοχεί και να τραυματίζεται στην εξέλιξη της φάσης, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Στο 82΄ η Καλαμπέροβα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και η Ριμπάνσκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης ανέφερε μετά το εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών: “Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γιατί τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί τέτοιες νίκες δείχνουν την ψυχή και το μέταλλο που έχουν μέσα τους. Εύχομαι περαστικά στη Μπετανκούρ, την αθλήτρια των Τρικάλων για τον τραυματισμό της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.