Σκληρή επίθεση στη Ρόδο

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά της Ρόδου για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών.

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά της Ρόδου για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών. Οι Ευβοιώτες χρησιμοποιούν σκληρούς χαρακτηρισμούς για ανθρώπους της νησιώτικης ομάδας και καταγγέλουν τη συμπεριφορά τους.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«ΤΟ Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ καταδικάζει την απερίγραπτη συμπεριφορά, την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας παραγόντων της Διοίκησης του ανύπαρκτου Προέδρου Τόνι Μαρτίνη της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ, των ποδοσφαιριστών της, καθώς και των οπαδών της, με εξαίρεση την συμπεριφορά του Γενικού Αρχηγού Κου Ψέλλα, του προπονητή Κου Σπανού και των ποδοσφαιριστών Κων Κακλαμάνου και Μανίκα, προς την ομάδα μας και τους οικογενειάρχες φιλάθλους μας και συγκεκριμένα:

1. Tη μη τήρηση της ελεύθερης εισόδου με λίστα των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, όπως προβλέπεται από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.

2. Την συνεχή ρίψη αντικειμένων εκ μέρους των οπαδών της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ προς τους ποδοσφαιριστές (ακόμα και σε περιπτώσεις τραυματισμού) και προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, επισημαίνοντας ότι στην ίδια θύρα-κερκίδα (GATE 2) βρίσκονταν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, με ανύπαρκτη αστυνομική συνοδεία.

3. Την συνεχή εκτόξευση ύβρεων προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και προς τους φιλάθλους της, επισημαίνοντας ότι από τους 70 ηρωικούς φιλάθλους της που ταξίδεψαν στην Ρόδο τα 30 άτομα ήταν γυναίκες και παιδιά.

4. Τον τραυματισμό των ποδοσφαιριστών Αμπού Ελ Ελά Φαρούκ, Β. Ανέστη και Στ. Μεθενίτη οι οποίοι προήλθαν κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου μετά από προκλητική συμπεριφορά του πρωτεργάτη των επεισοδίων “Κύριου” Μαραγκουδάκη και από διαπιστευμένων και μη παραγόντων της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ.

Ουδέποτε θα περιμέναμε τέτοιου είδους συμπεριφορά σε ένα τόπο σαν την Ρόδο με μεγάλη ιστορία και πολιτισμό, την στιγμή που στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν σημειώθηκε το παραμικρό, γεγονός που αποδεικνύεται από τις δηλώσεις ευχαριστίας για την φιλοξενία μας από τον τότε προπονητή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ Κου Στράτζαλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.