Αυλαία στο Βόλο

Με την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου και της Κοζάνης θα ανοίξει το μεσημέρι του Σαββάτου (15.00) η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο της Football League 2.

Με την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου και της Κοζάνης θα ανοίξει το μεσημέρι του Σαββάτου (15.00) η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο της Football League 2. Οι Θεσσαλοί θα αναζητήσουν τη νίκη καθώς εξακολουθούν να διατηρούν ελπίδες για την άνοδο ωστόσο ο τεχνικός Βέλικο Ντόβενταν δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Κυπτίου, ο οποίος είναι τιμωρημένος, τον τραυματία Τσάγγαρη και τον στρατευμένο Πετρά.

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί η Κοζάνη και ο τεχνικός Βασίλης Παπαδόπουλος αναζητά λύσεις για να καλύψει τα κενά και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο Τοπούζης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τραυλός και Κωνσταντάρας υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Την ίδια στιγμή, αμφιβολίες υπάρχουν αναφορικά με τον Παπαδόπουλο, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.