Πήρε το μπαράζ η Ηράκλεια, έπεσε ο Οδυσσέας

Ο Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας επιβλήθηκε 4-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης στο μπαράζ παραμονής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2 και πλέον θα διεκδικήσει την οριστική σωτηρία του την Κυριακή απέναντι στην Προοδευτική, σε ματς το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

Ο Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας επιβλήθηκε 4-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης στο μπαράζ παραμονής του βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2 και πλέον θα διεκδικήσει την οριστική σωτηρία του την Κυριακή απέναντι στην Προοδευτική, σε ματς το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα. Αντίθετα, ο Οδυσσέας υποβιβάστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα μετά από πενταετή παρουσία στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Πάντως, η νίκη της ομάδας του Βαγγέλη Τούσκα ήρθε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς σκόραρε δύο φορές στην εκπνοή.
Ο σερραϊκός… εμφύλιος άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Οδυσσέα, ο οποίος προηγήθηκε στο 9′ με συρτό σουτ του Μπασιούκα.

Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Μ. Αλέξανδρος ισοφάρισε όταν ο Σιδηρόπουλος βρήκε τον Σιαλμά και αυτός με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάκα στα δίχτυα.
Στο 49′ η ομάδα της Ηράκλειας. άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Μουτίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Όμως, στο 72′ ο Χρήστος Ζιγκερίδης βρήκε στόχο με διαγώνιο σουτ και έδωσε προβάδισμα στον Μ. Αλέξανδρο.

Ο Οδυσσέας πίεσε για την ισοφάριση εντούτοις στο 90′ δέχθηκε και τρίτο γκολ με πλασέ του Βελετάνη, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των αντιπάλων της για θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη τέρμα για τον Μ. Αλέξανδρο, το οποίο επετεύχη στο 92′ με σουτ του νεοεισελθώντα Γιώργου Ζιγκερίδη έπειτα από μπαλιά του Βελετάνη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Bαγγέλης Τούσκας): Κουμής, Νίρλας, Λεωνίδας, Δούμας, Τσεμπερίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος Σ. (68′ Βελετάνης), Σαλμάς (90′ Ζιγκερίδης Γ.), Δαλκίδης, Ζιγκερίδης Χ. (85′ Δελήμπασης), Μαρίγκος.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Νίκος Κουζουτζίδης): Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζάκος, Μπάκανος, Κεφαλάς (71′ Δελής), Τσελεμπής (68′ Τάτσιος), Μπασιούκας, Ζάντσιος (75′ Μαγκανάς), Πούπης, Ξανθόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.