Απόλλων Σμύρνης: Παράπονα από τη διαιτησία παρά τη νίκη με 4-2!

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών χαρακτηρίζοντάς την κατώτερη των περιστάσεων!

Το περίεργο; η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 4-2 του συλλόγου από την Κρήτη.

Αναλυτικά:

«Σε μια εποχή που οι Έλληνες διαιτητές ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων εδώ και καιρό, σκηνικά όπως αυτά που εξελίχθηκαν χθες στη Ριζούπολη, δε βοηθάνε το έργο τους.

Συγκεκριμένα σ’ ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό με αντίπαλο των Ερμή Ζωνιανών, είναι μη αποδεκτή μια διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων. Πέντε κίτρινες κάρτες δέχθηκε ο Απόλλωνας, όσο το σκορ ήταν 4-0, ενώ στο 0-0 το πεντακάθαρο χέρι του Ερμή Ζωνιανών πέρασε “απαρατήρητο” και το πέναλτι δε δίνεται.

Αν οι διαιτητές θέλουν να αλλάξουν το σύστημα, θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους ίδιους. Σε ένα πρωτάθλημα όπως της Γ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχει όλη η Ελλάδα, και ειδικά σε παιχνίδια του Απόλλωνα, που χαρακτηρίζεται για το αγωνιστικό του ήθος, δεν επιτρέπονται “λάθη”.

Ο Απόλλωνας ήταν πάντα μια ομάδα που υποστήριζε το υγιές αγωνιστικό πνεύμα και στέκεται δίπλα σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας