Νέο «αφεντικό» ο Μπάρμπης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Βύζαντα καθώς μετά το «ναυάγιο» της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τους Λευτέρη Πανταζή και Σταύρο Γεωργουδάκη, τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Μπάρμπης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Βύζαντα καθώς μετά το «ναυάγιο» της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τους Λευτέρη Πανταζή και Σταύρο Γεωργουδάκη, τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Μπάρμπης. Ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Τραγκουμανίδης αποφάσισε να μεταβιβάσει τις μετοχές του στον επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής και ενώ είχε προηγηθεί συνάντησή τους με την παρουσία και παραγόντων της πόλης των Μεγάρων.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Βύζαντα αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
«Είμαι υπερήφανος που έρχομαι σε μια πόλη όπως τα Μέγαρα και σε μια ιστορική ομάδα τον Βύζαντα. Το κιτρινόμαυρο με ‘τραβάει’, αφού φεύγοντας από τα κιτρινόμαυρα του Αγίου Ιεροθέου, έρχομαι να αναλάβω τα ηνία μιας άλλης ομάδας με κιτρινόμαυρα αυτής του Βύζαντα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και να κάνω υπερήφανο τον απερχόμενο πρόεδρο Δ. Τραγκουμανίδη αλλά και τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων που για ακόμη μια φορά πιστεύω ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα. Υπόσχομαι ενίσχυση του ρόστερ για να έχουμε καλή πορεία με επιτυχίες, αλλά και πολλά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της θύρας 4 των  fans του Βύζαντα, τον οποίο σημειωτέον αναλαμβάνω ανεξάρτητα αν η ομάδα αγωνίζεται στην football League ή στην  football League 2».

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί την επιλογή του Μπάρμπη για τον πάγκο της ομάδας. Υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και ώρα 6 στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων η πρώτη προπόνηση. Τον Φυντάνη θα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές ο Μπάρμπης, ενώ θα αρχίσουν και δοκιμές υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.