Ώρα παρουσίασης της Αγιά Σοφιάς

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα παρουσιάσει την Τετάρτη στις 19:00, στον Δήμο ΝέαςΦιλαδέλφειας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του.

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα παρουσιάσει την Τετάρτη στις 19:00, στον Δήμο ΝέαςΦιλαδέλφειας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θέλει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση από την πλευρά του δήμου για το γήπεδο, έτσι ώστε να μην υπάρξουν στην πορεία αντιδράσεις από καμία πλευρά. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν πέρα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι Θανάσης Κυρατσού (αρχιτέκτονας), Δημήτρης Ανδριόπουλος (πρόεδρος της Dimand», αλλά και μέλη του Ερασιτέχνη και της «Δικέφαλος 1924».

Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το σχέδιο και πως θα πάρουν τη συγκατάθεση του Δήμου για την ολοκλήρωση του Έργου. Στην παρουσίαση θα αποκαλυφθούν τα σχέδια τόσο για το εξωτερικό, όσο και για το εσωτερικό του σταδίου, ενώ θα παρουσιαστεί και μια μελέτη για τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και τους γύρω δρόμους.

Όπως υπογραμμίζεται από την «κιτρινόμαυρη» πλευρά, το άλσος του δήμου δε θα πειραχτεί, ενώ υπάρχει πρόθεση να αξιοποιηθεί η γύρω από το γήπεδο περιοχή. Επίσης, το πάρκιγκ που θα δημιουργηθεί για το γήπεδο, θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι δημότες, τις ημέρες που δε θα υπάρχουν παιχνίδια της Ένωσης. Οι ιθύνοντες της Ένωσης αναμένεται να ζητήσει από τον Δήμο τη μεταφορά του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων.

Στα αγωνιστικά, ο Τραϊνός Δέλλας συνεχίζει την προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ανάκογλου για το συγκεκριμένο ματς, καθώς ο Έλληνας μέσος θα απουσιάσει δυο μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντακόλ, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.