Μαν. Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-3: «Εκδίκηση» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (highlights)

Τριάρα της Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «καρακάξες» απέκλεισαν τους «κόκκινους διαβόλους» από τη συνέχεια του League Cup και πήραν... ρεβάνς για τον χαμένο τελικό.

Φοβερή εμφάνιση της Νιούκαστλ στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «καρακάξες» του Έντι Χάου νίκησαν 3-0 τους «κόκκινους διαβόλους» και συνεχίζουν στο League Cup. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το… αιμά τους πίσω για τον περσινό χαμένο τελικό τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι «καρακάξες» πήραν το προβάδισμα στο 28ο λεπτό με τον Αλμιρόν, ο οποίος πλάσε υπέροχα τον Ονάνα για το 0-1. Στο 36′ η Νιουκάστλ διπλασίασε τα τέρματα της ύστερα από λάθος απομάκρυνση του Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος αμυντικός προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το κεφάλι από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, αλλά την έστρωσε στον Χολ για το 0-2. Η ομάδα του Χάου «καθάρισε» το παιχνίδι στο 60ο λεπτό ο Γουίλοκ από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα για το 0-3.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ήταν έξαλλοι από την εικόνα της ομάδα αλλά και τη νέα ήττα με αποτέλεσμα να αποδοκιμάσουν τον Έρικ Τεν Χαχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.