Φάρκε για Τζόλη: «Θα κάνει στην ομάδα το τραπέζι με ελληνικό φαγητό και δεν θα τον τιμωρήσουμε» (vid)

Ο Ντάνιελ Φάρκε μίλησε για το χαμένο πέναλτι του Χρήστου Τζόλη κόντρα στη Λίβερπουλ, λέγοντας πως η Νόριτς δεν θα του επιβάλει πρόστιμο, αλλά ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, για να το... ξεπληρώσει.

Ο Χρήστος Τζόλης εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Νόριτς για τους «32» του Carabao Cup καθώς αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο δεν έπρεπε καν να εκτελέσει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ήταν έξαλλος με το νεαρό Έλληνα παίκτη καθώς δεν του είχε δώσει εντολή να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι που κέρδισαν τα «καναρίνια».

Πάντως, ο 44χρόνος Γερμανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, τονίζοντας ότι δεν θα τιμωρήσει τον Τζόλη για την πρωτοβουλία του, αλλά ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, για να το… ξεπληρώσει.

«Μου αρέσουν οι παίκτες οι οποίοι δεν φοβούνται να παίρνουν ευθύνες στο γήπεδο. Απλά πρέπει να είναι με τον σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δίνεις σκληρή αγάπη. Ο Τζόλης είναι ένα υπέροχο παιδί. Μου αρέσει αυτή η εμπιστοσύνη που έχει για να προχωράει μπροστά. Ο ίδιος απογοητεύτηκε (σ.σ για το χαμένο πέναλτι) αλλά όλα είναι καλά. Δεν θα του επιβάλουμε πρόστιμο. Απλά θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή»ήταν τα λόγια του Φάρκε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.