Νόριτς-Λίβερπουλ 0-3: Ο ωραίος Τσιμίκας και ο μοιραίος Τζόλης (hls)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο νικητής στην κόντρα των Ελλήνων στο Carabao Cup, καθώς η Λίβερπουλ προκρίθηκε εις βάρος της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη

Ήταν ένα εξαιρετικά γρήγορο προβάδισμα αυτό για τη Λίβερπουλ στο Carrow Road καθώς ο Μιναμίνο βρήκε δίχτυα πριν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά στο ματς. Ο Ιάπωνας έκανε την πρώτη του φετινή συμμετοχή και σκόραρε στην πρώτη του τελική προσπάθεια.

Γιαννούλης και Τζόλης ήταν από τους κινητήριους μοχλούς της Νόριτς και πρωταγωνιστές στη φάση του 42ου λεπτού, στην οποία η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε κέρδισε πέναλτι. Ο Χρήστος Τζόλης ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης αλλά ο Κουίβιν Κέλεχερ την εξουδετέρωσε.

Η Λίβερπουλ “χτύπησε” νωρίς και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντιβόκ Οριγκί να σκοράρει μετά από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα. Ήταν το πρώτο γκολ του Βέλγου μετά από το Σεπτέμβριο του 2020 και τότε σε αγώνα του Carabao Cup.

Είχε προηγηθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε κανονική ροή, όταν ο Τζόλης έβγαλε τον Λες Μελού μόνο του απέναντι στον Κέλεχερ, αλλά ο Γάλλος αστόχησε.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με ωραία ατομική ενέργεια ο Μιναμίνο στο 80ο λεπτό πετυχαίνοντας το 4ο τέρμα του στη διοργάνωση και 6ο συνολικά με τη Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.