Κριστιάνο Ρονάλντο: “Κορυφαία η Αλ Νασρ, περνάω καλά”!

Χαρούμενος στη Σαουδική Αραβία δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θεωρεί ότι η Αλ Νασρ έχει γίνει… κορυφαία, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ.

Χαρούμενος στη Σαουδική Αραβία δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θεωρεί ότι η Αλ Νασρ έχει γίνει… κορυφαία, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ.

«Δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ. Αυτό που πιστεύω είναι να απολαμβάνουμε τη στιγμή, η ομάδα μας γίνεται όλο και καλύτερη. Ο προπονητής μας και το τεχνικό τιμ μάς έχουν βοηθήσει πολύ για να κάνουμε την ομάδα της Αλ Νασρ κορυφαία. Περνάω καλά. Νομίζω ότι αυτή είναι η λέξη κλειδί σε αυτό που έχω κάνει. Προφανώς θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος που βάζω γκολ και παίζω καλά. Αλλά ο Κριστιάνο δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Διαφέρω από τους άλλους, γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω και να κάνω καλά πράγματα”, είπε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

“Οι εμφανίσεις μου αυτές γίνονται, γιατί μόνο με τη βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου βρέθηκα στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ξαναλέω, το σημαντικό είναι να απολαμβάνω τη στιγμή και να συνεχίζω να βοηθάω την Αλ Νασρ και την εθνική ομάδα”.

Τη φετινή σεζόν, ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει 24 γκολ και έχει μοιράσει επτά ασίστ σε 22 παιχνίδια με την Αλ Νασρ, αλλά και την εθνική Πορτογαλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.