Λίβερπουλ – Λέστερ 4-0: Φιλική τεσσάρα στη Σιγκαπούρη (pics)

Η Λίβερπουλ «διέλυσε» τη Λέστερ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη, ενώ το «ντεμπούτο» της έκανε η πράσινη εμφάνιση των «ρεντς».

Καταιγιστική η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ στη Σιγκαπούρη σε φιλική αναμέτρηση με τη Λέστερ. Οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν με τη νέα εκτός έδρας φανέλα σε χρωματισμούς του πράσινου και νίκησαν με 4-0 τις «αλεπούδες», οι οποίες θα αγωνιστούν στην Championship.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ρεντς» πέτυχαν τρία γκολ με τους Νούνιες (30′), Κλαρκ (35′) και Ντιόγκο Ζότα (38′). Το τελικό αποτέλεσμα στο διαμόρφωσε ο Μπεν Ντόουκ στο δεύτερο ημίχρονο. Την ερχόμενη Τετάρτη (02/08) η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου. Ο Έλληνας διεθνής, Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.

Η αρχική σύνθεση: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς, Κλαρκ, ΜακΆλιστερ, Ζότα, Σαλάχ, Νούνιες.

Η ενδεκάδα του δεύτερου ημιχρόνου: Κέλεχερ (60’ Άλισον), Γκόμες, Μάτιπ, Κουανσά (86’ Φράουεντορφ), Τσιμίκας, ΜακΚόνελ, Έλιοτ, Σομποσλάι (80’ Σκανλόν), Ντόουκ, Ντίας, Χάκπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.