ΠΑΟΚ – Χρόνινχεν 1-2 : Τον τιμώρησε η μπάλα (hls)

Ένα γκολ, δύο δοκάρια, ένα χαμένο τετ-α-τετ και ο ΠΑΟΚ παρά την καλή εμφάνιση για 75' έχασε με 2-1 από την Χρόνινχεν στο δεύτερο φιλικό ματς σε Ολλανδικό έδαφος, με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο.

Τρέξιμο, πρέσινγκ και χαμένες ευκαιρίες

Στο πρώτο ημίχρονο η μόνη ομάδα που απείλησε ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έτρεξε αρκετά, πίεσε ψηλά τον αντίπαλό της και έφτιαξε φάσεις αλλά ήταν άστοχη.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η σημαντικότερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Ζίβκοβιτς σε συρτό αριστερό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (12′) ενώ απείλησε και με τους Ίνγκασον (14′), Ολιβέιρα (19′) και Κουαλιάτα (28′).

Ο δικέφαλος του Βορρά είχε γρήγορη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και δεν επέτρεψε στην Χρόνινχεν να απειλήσει τον Κοτάρσκι ούτε μια φορά.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας έδειξε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του καθώς αρκετές φορές του γύρισαν την μπάλα για να παίξει με τα πόδια.

Ο Κουαλιάτα έπαιξε από αριστερά στην επίθεση, είχε καλές συνεργασίες με τους υπόλοιπους και μια από τις τέσσερις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Γκολ κι άλλες χαμένες ευκαιρίες και… τιμωρία

Ότι δεν έκανε στην κυριαρχία του σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ το κατάφερε στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Τσόλακ κράτησε ωραία την μπάλα, έβγαλε στον κενό χώρο τον Σάστρε που σέντραρε από δεξιά και πετάχτηκε ωραία ο Κωσταντέλιας με δύσκολη προβολή να κάνει το 1-0 (49′).

Στο 59ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά ο Φιλίπε Σοάρες αφού πέρασε και από τον τερματοφύλακα Ντε Μπουρ έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία ενώ ο Κωσταντέλιας με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντε Μπουρ στο 65ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα λάθος αμυντικά σε όλο το παιχνίδι και του στοίχισε την ισοφάριση με τον Ίραντουστ να κλέβει την μπάλα ψηλά και να “κρεμάει” εκτός περιοχής τον Ταλιχμανιδη για το 1-1.

Οι Ολλανδοί κυνήγησαν την ανατροπή και τελικά σκόραραν για το 1-2 με τον εμπειρο φορ Ντε Λέουβ να σκοράρει από κοντά και να νικά τον Ταλιχμανίδη.

ΠΑΟΚ (Α’ Ημίχρονο) : Κοτάρσκι – Τζήμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Ντούγκλας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα – Ολιβέιρα

Χρόνινχεν (Α’ Ημίχρονο) : Φέριπς – Φαν Χέλντερεν (23′ Σβέρκο), Τε Βίρικ, Κασανβίρο, Κάλεϊ – Πελούπεσι, Ματούτα, Λούντκβιστ – Νγκονγκε, Πόστεμα, Ορατμανχουν

ΠΑΟΚ (Β’ Ημίχρονο) : Ταλιχμανίδης – Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες – Τσιγγάρας, Ντάντας – Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Ρικάρντο – Τσόλακ

Χρόνινχεν (Β’ Ημίχρονο) : Ντε Μπουρ – Ντάνκερλουι, Ντάμερς, Σβέρκο, Μούσαμπα – Βαλέντε, Φαν Κάαμ, Ίραντουστ – Γιόουστεν, Ντε Λέουβ, Άμπραχαμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.