Βαλένθια-Ατρόμητος 3-0: Νέα ήττα, παρά τη βελτίωση (hls)

Δεύτερη φιλική ήττα για τον Ατρόμητο, 2-0 από τη Βαλένθια στην Πατέρνα. Αντίδραση και θετικό δείγμα στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Λόπεθ. Πολύ καλό δείγμα γραφής για τον Κλωναρίδη.

Δεύτερη φιλική ήττα για τον Ατρόμητο, 3-0 από τη Βαλένθια στην Πατέρνα. Αντίδραση και θετικό δείγμα στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Λόπεθ. Πολύ καλό δείγμα γραφής για τον Κλωναρίδη.

Μετά το 6-1 από την Έλτσε στο πρώτο φιλικό στην Ισπανία, ο Ατρόμητος ηττήθηκε και στο δεύτερο με αντίπαλο τη Βαλένθια. Μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η Βαλένθια άνοιξε το σκορ με πάσα του Λόπεθ και πλασέ του Μανού στο 13′, από λάθος συννενόηση των Χατζηησαΐα και Θεοδωράκη.

Στο 20΄ο Χάσον με ωραίο αριστερό σουτ νίκησε τον Θεοδωράκη για το 2-0, με τον Ατρόμητο να μην απειλεί και να δέχεται οκτώ φάσεις, εκ των οποίων οι επτά στην εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λόπεθ έβγαλε τον Καρτάλη, οπισθοχώρησε τον Μπεντινέλι και με τον Κλωναρίδη στην ενδεκάδα, ο Ατρόμητος βρήκε ρυθμό και είχε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει με Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κλωναρίδη για να σταματήσει στον Ριβέρο.

Το τελικό 3-0 σημείωσε κόντρα στη ροή του ματς ο Γκουέντες στο 71′.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Αθανασίου, Σάλομον, Καρτάλης, Πισάνο, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κουλούρης
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο: Μανδάς, Τζαβίδας, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάστος, Κιβρακίδης, Κωστόπουλος, Τριμμάτης, Κλωναρίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.