Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: “Έφυγε” ο «El Flaco»

Ο Σεζάρ Λουίς Μενότι ή αλλιώς «El Flaco», προπονητής της Αργεντινής στο μουντιάλ του 1978, αλλά και κορυφαίων συλλόγων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής ανακοινώνει με λύπη και θλίψη τον θάνατο του Σέζαρ Λουίς Μενότι, νυν Διευθυντή Εθνικών Ομάδων και πρώην προπονητή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1978», ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής. 

Ο Μενότι οδήγησε την οικοδέσποινα «Αλμπισελέστε» στον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο το 1978, ενώ μεταξύ άλλων διατέλεσε προπονητής των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Ο γνωστός και ως «Flaco» (λιγνός) πέρασε από διάφορες ομάδες της λατινικής Αμερικής στην ποδοσφαιρική του καριέρα από το 1960 έως το 1969, ενώ πρώτη ομάδα που τον εμπιστεύτηκε για προπονητή της ήταν η Νιούελς Ολντ Μπόις. Η προπονητική του καριέρα διήρκησε 37 ολόκληρα χρόνια (1970-2007), ενώ τον Ιανουάριο του 2019 ορίστηκε από την Ομοσπονδία της Αργεντινής, ως διευθυντής του επιτελείου των εθνικών ομάδων της χώρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.