Όλη η δράση στο Κύπελλο Γερμανίας (video)

Το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γερμανίας συμπλήρωσαν Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν, Ουνιόν Βερολίνου και Σααρμπρίκεν. Όλη η δράση.

Το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γερμανίας συμπλήρωσαν Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν, Ουνιόν Βερολίνου και Σααρμπρίκεν. Όλη η δράση.

Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχαϊμ 4-3

Με τεσσάρα και… αγχωτικό φινάλε η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 4-3 της Χοφενχάιμ και προκρίθηκε στην «οκτάδα» του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με το αυτογκόλ του Μπόατενγκ, όμως η συνέχεια ήταν αποκλειστικότητα της Μπάγερν. Η ισοφάριση ήρθε με τον ίδιο τρόπο, με αυτογκόλ δηλαδή του Χούμπνερ τέσσερα λεπτά μετά και στο 20’ ο Μίλερ έκανε το 2-1. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-1 χάρη σε γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 80’. Οι Βαυαροί… καρδιοχτύπησαν στο φινάλε, καθώς ο Νταμπούρ με γκολ στο 82ο λεπτό και στο 92ο κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Αγχωτική πρόκριση για Μπάγερν

Λεβερκούζεν – Στουργκάρδη 2-1

Η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 της Στουτγκάρδης ανοίγοντας το σκορ στο 71’ με αυτοκόλ του Μπρέντλοου, ενώ στο 83’ ο Αλάριο διπλασίασε τα τέρματα των «ασπιρίνων». Το φινάλε όμως ήταν αγχωτικό καθώς στο 85’ ο Κονγκολέζος, Γουμανγκιτούκα μείωσε σε 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Βερλ-Ουνιόν Βερολίνου 0-1

Η Ουνιόν Βερολίνου είχε πιο εύκολα έργο παίζοντας στην έδρα της Βερλ, ομάδας της Ρεγκιονάλ Λίγκ, δηλαδή της τέταρτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, όμως χρειάστηκε 85 λεπτά για να κάμψει την αντίστασή της και να γλυτώσει ενδεχόμενο κάζο. Η λύτρωση ήρθε από τον Ρόμπερτ Άντριχ. 

Σααρμπρίκεν – Καρλσρούη 5-3 πεναλτι (0-0 κ.α., παρ.)

Στα πέναλτι προκρίθηκε η Σααρμπρίκεν  η οποία επικράτησε 5-3 της Καρλσρούης καθώς τα 120 λεπτά ολοκληρώθηκαν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. 
Στη διαδικασία των πέναλτι οι γηπεδούχοι στάθηκαν πιο ικανοί σκοράροντας και στα πέντε πέναλτι με την Καρλσρούη να χάνει το τρίτο πέναλτι στη σειρά, έχοντας για… μοιραίο παίκτη τον Νταβίντ Πιζότ που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.  

Αϊντραχτ – Λειψία 3-1

Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε της πρωτοπόρου Λειψίας στην «Κόμερτζμπανκ Αρίνα» με 2-0 βάζοντας φρένο στην πορεία της.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 48’ με τον Αλμαμί Τουρέ.
Και σφράγισαν τη νίκη τους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Κόστιτς.

Καϊζερσλάουτερν – Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-5

Πέντε γκολ αλλά και ανατροπή για την Φορτούνα Ντίσελντορφ που συνέτριψε εκτός έδρας με 5-2 την Καϊζερσλάουτερν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9′ με τον Αμπομά, όμως η “Λάουτερν” προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ του Κιλβέτερ (10′, 39′ πεν.). Στο Β’ μέρος η Φορτούνα ήταν ασταμάτητη και με δύο γκολ του Χένινγκς (49′, 78′) και από ένα των Τσίμερμαν (65′) και Στέγκερ (83′) έφτασε σε μια θριαμβευτική πρόκριση. 

Βερντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 3-2

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Βεζερστάντιον» η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε 3-2 της Ντόρτμουντ και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ, έχει βρει τον «μπελά» της από την ομάδα της Βρέμης, καθώς και πέρυσι είχε αποκλειστεί, πάλι στην φάση των «16», με ήττα στα πέναλτι στη Βεστφαλία!

Η Βέρντερ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε 2-0, με τα γκολ του Ζέλκε στο 16΄και του Μπίτενκουρτ στο 30΄.

Στην επανάληψη και με την είσοδο των Χάλαντ και Ρέινα στον αγωνιστικό χώρο, η Ντόρτμουντ βελτίωσε την εικόνα της. Με το 8ο γκολ σε 8 τελικές προσπάθειες ο Χάλαντ μείωσε σε 3-2 στο 67ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τον Ρασίκα για το 3-1. Από κει και πέρα το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, στο 84΄ο διαιτητής αντί να αποβάλλει τον Μοϊσάντερ και να δώσει πέναλτι, παρά τη χρήση VAR, αποφάσισε το…ακατανόητο, να  δώσει από μία κίτρινη κάρτα σε Μοϊσάντερ, Ρέινα.

Νωρίτερα στο 78΄ο 17χρονος Αμερικανός είχε πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, μειώνοντας σε 3-2 που έμελε να είναι το τελικό σκορ. O Ρέινα με αυτό το γκολ, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκοράρει ποτέ στο γερμανικό Κύπελλο.

Βέρντερ Βρέμης – Μπορούσια Ντόρτμουντ: 3-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.