Ντόρτμουντ: Το ιδανικό ξεκίνημα με…αριθμούς (hls)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα για 27ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στον αγώνα της για το Κύπελλο Γερμανίας με αντίπαλο τη Mόναχο 1860, διευρύνοντας έτσι το ρεκόρ συλλόγου.

Εδώ είναι τα στοιχεία από τη εύκολη νίκη με σκορ 3-0, στην επίσημη πρεμιέρα των Βεστφαλών, όπως τα κατέγραψε το επίσημο site της γερμανικής ομάδας.
Κυρίαρχοι: Οι «μαυροκίτρινοι» είχαν 24 τελικές προσπάθειες και άφησαν τους αντιπάλους τους να έχουν μόνο μία. Το ίδιο μονόπλευρη ήταν και η αναλογία κόρνερ (15-2).
«Είδατε το χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων», είπε ο προπονητής της Μόναχο1860 Μίχαελ Κέλνερ. Η Μπορούσια ήταν επίσης πιο δυνατή στο τάκλιν, βγαίνοντας οι παίκτες της νικητές στο76% των μονομαχιών.

Σημαντικό στοιχείο: Σκόραρε το πρώτο γκολ, άνοιξε το δρόμο για το δεύτερο και έδωσε την άμεση ασίστ για το τρίτο. Ο Ντόνιελ Μάλεν δεν συμμετείχε μόνο και στα τρία γκολ της Ντόρτμουντ, αλλά και σε 9 από τις 24 τελικές της ομάδας του.
Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ήταν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για 67 λεπτά. Λογικά λοιπόν ο Ολλανδός επιθετικός αναδείχτηκε» Man of the Match». «Αυτός ο τίτλος είναι καλός, αλλά όχι τόσο καλός, όσο το αίσθημα ότι βοήθησα την ομάδα».

Μαγνήτης της μπάλας: Ο νεοαποκτηθείς στόπερ, Νίκο Σλότερμπεκ. Ο 22χρονος είχε περισσότερες πάσες από οποιονδήποτε άλλον (139). Το εντυπωσιακό ποσοστό του 97% εξ αυτών έφτασε με ασφάλεια στα πόδια των συμπαικτών του!

Εγγυημένα γκολ: Η Ντόρτμουντ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 27 εκτός έδρας παιχνίδια της στο κύπελλο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα σκοραρίσματος στην ιστορία του συλλόγου. Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς γκολ χρονολογείται στις 27 Φεβρουαρίου 2013, όταν οι «μαυροκίτρινοι» έχασαν με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά.

Τελευταία γραμμή άμυνας: Ο Μάρκο Χίλερ μπορεί να είχε ευθύνη στο τρίτο γκολ που δέχτηκε, αλλά παρόλα αυτά εμπόδισε την ομάδα του να υποστεί μια ακόμη πιο βαριά ήττα. Ο τερματοφύλακας της Μόναχο 1860 είχε οχτώ αποκρούσεις! Στην άλλη άκρη, ο Γκρέγκορ Κόμπελ δεν είχε ούτε μία απόκρουση στο ενεργητικό του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.