Παρουσίασε Κάανεν ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας Λεμεσού παρουσίασε σήμερα τον νέο της προπονητή, Τον Κάανεν.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού παρουσίασε σήμερα τον νέο της προπονητή, Τον Κάανεν. Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε τη θέση του Ρουμάνου, Ιοάν Αντόνε, ο οποίος απολύθηκε στις αρχές του μήνα. Σε τρεις ομάδες έχει εργαστεί στην Κύπρο ο Κάανεν. Ξεκίνησε με την ΑΕΚ τη σεζόν 2010/11, συνέχισε με την Ένωση (2011/12) και πέρσι (2013/14) στον Άρη. Ο Απόλλωνας είναι για τον Ολλανδό ο τέταρτος σταθμός του στο νησί, ενώ έχει δουλέψει και στην Ελλάδα με τη Βέροια.

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Νίκος Κίρζης, ανέφερε κατά την παραουσίαση του νέου προπονητή: «Θέλω να καλωσορίσω τον κ. Κάανεν. Ο χρόνος που έγινε η αλλαγή δεν μας αφήνει να κάνουμε τίποτα άλλο από το να ριχθούμε στην δουλειά. Πήραμε αυτή την απόφαση σαν διοίκηση, για δύο λόγους. Γιατί ξέρει τον Απόλλωνα, είδε παιχνίδι και ξέρει τους παίκτες μας και δεύτερος λόγος είναι ότι πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχει εμπειρίες, έχει δουλέψει με επιτυχία σε άλλες ομάδες στην Κύπρο. Μαζί με τον Κάανεν θα πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε».

Από την πλευρά του ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Μετά από έναν χρόνο είμαι πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Σωματείο για αυτή την φανταστική ευκαιρία που μου έδωσαν. Η δουλειά που έχουμε να κάνουμε είναι πολύ ξεκάθαρη και δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι παίκτες και η ομάδα έχουν αποδείξει ότι αξίζουν στην κορυφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.